Corporate

An exceptional coffee, a boost
for the company

Men kan zich moeilijk een door de weekse werkdag voorstellen zonder een smakelijke tas koffie of thee. Een meeting opvolgen of een probleem bespreken bij een kop koffie behoort nu eenmaal tot de dagelijkse werkroutine. Een welriekend theekopje bezit een rust brengend effect zowel in een lokaal als op de werkvloer. Maak zowel uw collega’s als uw gasten gelukkiger; het zou ons verheugen u hierbij te mogen helpen.

Waarom ons?

snelle service

Wij leveren snel en vrij. U beslist de plaats, hoeveelheid en frequentie. Daarenboven willen we benadrukken dat de beschikking over de warme dranken ten allen tijde is gegarandeerd. Om die reden zijn onderhoud, herstelling en vervanging van onze machines bij eventuele uitval inbegrepen in onze offerte.

KWALITEITSPRODUCTEN

Sinds meer dan een halve eeuw hebben we steeds de hoogste kwaliteit koffie, altijd vers geroosterd door onze chef-rooster Alain, afgeleverd. Ons palet van verschillende koffies overtuigt door zijn veelzijdigheid, waardoor we steeds kunnen voldoen aan uw voorkeuren. Daarenboven beschikken we over een uitgesproken keuze van bijproducten.

Een bevoorrecht contact

U en uw wensen staan voor ons centraal. Ons advies is op maat gesneden van uw individuele toestand. We helpen u bij de keuze van de koffie en de machines en hebben een antwoord op iedere vraag. Tezamen besluiten we tot de optimale oplossing van uw koffieprobleem.

Menu