PRIVATE LABEL

Private label koffie samenstellen? Ook dat kan bij Mokafina in 3 simpele stappen. Samen met u gaan we op zoek naar een nieuwe mengeling, met de garantie van kwalitatieve koffie. Een private label biedt de kans een unieke koffiemelange samen te stellen, zonder prijsvergelijk. Geïnteresseerd? Laat wat van je horen!

KIES DE NAAM VOOR JOUW KOFFIE

De naam wordt het uithangbord van jouw private label koffie! Denk en overleg, maak het persoonlijk, maak het uniek. The sky is the limit, je creatieve ideeën kan je volledig op zijn beloop laten gaan. Advies of inspiratie nodig? Vraag het ons even!

STEL JE MELANGE SAMEN

We bieden jou de kans om een nieuwe samenstelling te maken van koffiebonen. Zo creëer je een unieke, persoonlijke smaak die je kan delen met anderen. Kom even langs en bekijk ons assortiment van bonen, of vertel ons welke smaak je wilt bereiken en wij helpen je in de keuze.

DESIGN JE PACKAGING

De naam van je private label moet men onthouden, maar de packaging moet eruit springen. Hier heb je twee keuzes: 1. je levert zelf een creatief ontwerp aan, of 2. wij laten onze creatievelingen los op jouw private label koffie. Aan jou de keuze!

Private label? Ja graag!

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu