Horeca

Wie kan zich nog een Horecazaak voorstellen, die geen koffie serveert ? Maar de kostprijs hiervan heeft zijn grenzen. En dat verstaan wij. Om die reden bieden wij ook een brede waaier van verschillende koffies aan om beter te kunnen voldoen aan uw persoonlijke noden. Daarenboven zullen onze attractieve leasingvoorwaarden voor koffiezetmachines u hoge aanschaffingskosten besparen en bijkomende voordelen bieden.

Waarom ons?

snelle service

Wij leveren snel en vrij. U beslist de plaats, hoeveelheid en frequentie. Daarenboven willen we benadrukken dat de beschikking over de warme dranken ten allen tijde is gegarandeerd. Om die reden zijn onderhoud, herstelling en vervanging van onze machines bij eventuele uitval inbegrepen in onze offerte.

KWALITEITSPRODUCTEN

Sinds meer dan een halve eeuw hebben we steeds de hoogste kwaliteit koffie, altijd vers geroosterd door onze chef-rooster Alain, afgeleverd. Ons palet van verschillende koffies overtuigt door zijn veelzijdigheid, waardoor we steeds kunnen voldoen aan uw voorkeuren. Daarenboven beschikken we over een uitgesproken keuze van bijproducten.

Een bevoorrecht contact

U en uw wensen staan voor ons centraal. Ons advies is op maat gesneden van uw individuele toestand. We helpen u bij de keuze van de koffie en de machines en hebben een antwoord op iedere vraag. Tezamen besluiten we tot de optimale oplossing van uw koffieprobleem.

Menu